Skeittiparkki Otavaan

Iloisia uutisia otavalaisille! 

Otavaan on toivottu skeittiparkkia ja nyt sellaisen rakentaminen saadaan alulle. Skeittiparkin rakentamistyöt käynnistyvät nopeutetulla aikataululla perjantaina 9.10. Vanhan Otavan koulun kentällä osoitteessa Vanha Otavantie 112. Asfaltoitava ala on 270 m2.

Tässä ensimmäisessä vaiheessa tehdään asfaltoitu ala, jonka keskellä on korotettu osuus vauhdinottoa varten. Projektin toisessa vaiheessa mietitään mistä ja millä rahoituksella kohteeseen olisi mahdollista saada kalusteita. Hyviä ideoita ja ajatuksia otetaan vastaan.

Hanketta tukee suurenmoisesti Pekka Paalanen, joka suorittaa maaurakoinnin vastikkeetta.

Muut hankkeen osapuolet ovat:

– Mikkelin kaupunki sivistystoimi

– Mikkelin kaupunki liikuntapalvelut

– Peab asfalt Mikkeli

– Vahvaselän kyläkauppa

– Mikkelin autokuljetus

One thought on “Skeittiparkki Otavaan

  1. Hieno projekti ja varmastikin ilonaihe käyttäjille . Toivottavasti sinne tulee suuret roskiksen joihin voi eväspaperit laittaa. Tämän viikonlopun jäljiltä päiväkodin pihalta löytyi pitsapaloja ja lihapullia ja niiden kääreitä. Mm .rotat lisääntyvät jos ne löytävät pihoilta ruokaa. Lihapullapussissa oli vielä lihapulliakin joten olisikohan ollut syytä viedä ne kotiin ?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: