Otava-Seuran hallitus tiedottaa

Otava-Seuran hallitus kokoontui tavalliseen tapaansa kuukauden viimeisellä viikolla torstaina 29.4. keskustelemaan ja tekemään päätöksiä ajankohtaisista aiheista. Koronarajoitusten purkautuessa vaikuttaisi viimeinkin olevan toivoa siitä, että tapahtumia päästään jälleen järjestämään.

Seuralla on meneillään Mikkelin kaupungin tukema hanke skeittipuiston rakentamisen osalta. Hankkeen todettiin olevan hyvässä vauhdissa ja rakentamistöitä pyritään edistämään siten että skeittaamaan päästäisiin jo kesällä. Puheenjohtajan on tunnustettava ettei skeittilauta ole kovinkaan tuttu kapine, mutta jospa nyt olisi aika sellaiseen perheen kanssa tutustua 😅

Skeittipuiston yhteyteen on kaavailtu myös nuoria ja mieluiten myös heidän vanhempiaan ja huoltajiaan osallistava tapahtuma yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Tästä tiedotamme tarkemmin kun suunnitelmat etenevät, joten seuraathan kanaviamme!

Seuran harteille uskottujen kulttuurihistoriallisten kohteiden kunnostamisesta puhuttiin. Rukoushuoneella päätettiin järjestää entiseen malliin siivoustalkoot (valitettavasti koronan vuoksi rajatulla joukolla) ja tuulimyllyn omistajaan päätettiin olla yhteydessä korjaustarpeiden arviointia varten.

Syksyllä pohdinnassa oli vaalipaneelin järjestäminen kunnallisvaaliehdokkaille, mutta suunnitelmasta jouduttiin luopumaan koronarajoitteiden vuoksi. Nyt asiaan palattiin uudelleen vaalien siirtymisen johdosta ja päätettiin pohtia mahdollisuutta vaalipaneelitilaisuuden järjestämisestä sähköisillä alustoilla. Seura tiedustelee ehdokkaiden halukkuutta osallistua tapahtumaan ja tiedottaa asiasta tarkemmin lähiaikoina.

Koska seuran jäsenet ja otavalaiset ylipäätään ovat olleet aktiivisia koronasta huolimatta ja yhteisiä projekteja on saatu vietyä eteenpäin, päätettiin seura ilmoittaa mukaan kotiseutuliiton kyläyhdistys-kilpailuun. Hallituksen väki pitää peukkuja seuran ja otavalaisten puolesta 👍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: