Viikkokisat

Viikkokisat starttasivat sateisissa mutta varsin innokkaissa ja iloisissa tunnelmissa 6.6. vanhan koulun kentällä (päiväkodin takana). Oli ilo nähdä niin monta pientä kilpailijaa innokkaina mukana. Yhteensä osallistujia oli 15. Nuorin kisaaja kisasi sarjassa 2019 syntyneet ja vanhin 2009 syntyneet.

Kaikille kilpailijoille jaettiin viikkokisapassit joihin kerätään kesän aikana omia tuloksia. Elokuun 8. päivänä kilpaillaan viimeiset viikkokisat ja sillä kerralla palkitaan kaikki osallistujat – jokainen omassa kategoriassaan. Palkintoja tullaan jakamaan ainakin kategorioissa Paras tsemppari, Paras itsensä ylittäjä, Paras parantaja, Ahkerin osallistuja (tai Ahkerimmat osallistujat) jne. Palkitsemiskategorioita voi esittää alle kommentteihin jos tulee hyviä ideoita.

Pituushyppypaikan virallinen ennätys on nyt 2,50m. 60m juoksun ennätys on 10,5 sekunttia, ja pallonheitossa kovin tulos on 21,07m. Kaikki ennätykset on kesän kilpailijan numero 10 hallussa. Tervetuloa mukaan haastamaan!

Ensi sunnuntaina säätiedotus lupailee vesisadetta jälleen mutta klo 17.00 säästä emme voi vielä tietää. Tiedotamme lähempänä ajankohtaa Facebook-tapahtumassa jonne voit klikata itsesi tästä. Täppää sieltä kohta ”Osallistuu” ja sen jälkeen vielä ilmoitusasetuksista ”Kaikki julkaisut” niin saat varmasti ajankohtaisen tiedon tapahtumasta. Pyritään kuitenkin kilpailemaan jos taivaalta ei tule kissoja eikä koiria.

Alla vielä kuvakooste viime sunnuntain kisoista. Kuvat: Kalle Pesonen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: