Vanhan myllyn taru -konsertti

Keskiviikkona 22.6.2022 klo 18:00
Otavan vanha rukoushuone
Kirkkotie 20, 50670 OTAVA

Elias Nyman, konserttimestari
Mari-Anni Hilander, sopraano

Otava-Seura, Mikkelin Kaupunginorkesteri ja Little Big Woman toteuttavat yhteistyössä kesäisen konsertin. Korumuotoilu, musiikki ja kylän kulttuurihistoria kohtaavat. Tavoitteena on vaalia maisemaa, jotta se säilyy tuleville sukupolville ihailun kohteena ja muistutuksena vanhasta ajasta, siitä mistä nykykulttuuri on lähtenyt. Konsertti on osana Mikkelin kulttuurin unelmavuotta. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman tuotot ohjataan Röppään tuulimyllyn kunnostushankkeeseen. Ohjelmassa on väliaika.

Kuva Röppään myllystä: Studio Sami Funke

Otavan rukoushuone, jossa konsertti järjestetään, on kyläläisten talkootyöllä valmistunut vuonna 1929. Silloinen Röppään viljelijä Hiskias Kirjalainen puolisonsa Helena Kirjalaisen kanssa teki ensimmäisen lahjoituksen Rukoushuoneyhdistykselle kirkkoa varten vuonna 1922 ja lahjoitti Kirkkoharju nimisen perintötilan, jolle otavalaiset rakensivat talkookirkon. (Hänninen, https://docplayer.fi/16364141-Rukoushuone-otavan-kylakirkko.html)

Kuva: Risto Toivola

Konsertin myötä herätämme yhteistyöhenkeä kylässä uuteen
kukoistukseen ja rohkaisemme toimimaan laajemmalla näkökulmalla myös tulevaisuudessa. Metropolin asema on hyvä säilyttää jatkossakin, uusin ulottuvuuksin.


Tervetuloa virittäytymään juhannustunnelmaan Otavaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: