Blogi

Tervetuloa Otavaan!

esittely (1) Kirjasto (1) lapset (2) mattopesula (1) nuoriso (1) otava-seura (2) Pihakirppis (1) skeittiparkki (3) skeittipuisto (1) tapahtumat (2) vanhan koulun kenttä (1) viikkokisat (1)

Tervetuloa Otavaan!

Vanhan myllyn taru -konsertti

Keskiviikkona 22.6.2022 klo 18:00Otavan vanha rukoushuoneKirkkotie 20, 50670 OTAVA Elias Nyman, konserttimestariMari-Anni Hilander, sopraano Otava-Seura, Mikkelin Kaupunginorkesteri ja Little Big Woman toteuttavat yhteistyössä kesäisen konsertin. Korumuotoilu, musiikki ja kylän kulttuurihistoria kohtaavat. Tavoitteena on vaalia maisemaa, jotta se säilyy tuleville sukupolville ihailun kohteena ja muistutuksena vanhasta ajasta, siitä mistä nykykulttuuri on lähtenyt. Konsertti on osana MikkelinJatka lukemista ”Vanhan myllyn taru -konsertti”

Siivouspäivä & skeittiparkin avajaiset 28.5

Tervetuloa 28.5.lauantaina kesää availemaan Vanhan koulun kentälle. Kentälle voi tulla myymään vanhaksi jääneitä tavaroitaan peräkonttikirppikselle (ilmoittaudu mukaan tästä). Peräkonttikirppis on klo 10-14. Sen lisäksi skeittiparkki avataan nyt virallisesti ja avajaisten kunniaksi Jaakko Pesonen on tulossa näyttämään ja opettamaan skeittauksen saloja. Skeittiparkin avajaiset on klo 12-15. Jaakon löytää instagramista nimellä @jaakkoaleksipesonen.


Seuraa meitä

Saa uusi sisältö suoraan sähköpostiisi

%d bloggaajaa tykkää tästä: