Siivouspäivä & skeittiparkin avajaiset 28.5

Tervetuloa 28.5.lauantaina kesää availemaan Vanhan koulun kentälle. Kentälle voi tulla myymään vanhaksi jääneitä tavaroitaan peräkonttikirppikselle (ilmoittaudu mukaan tästä). Peräkonttikirppis on klo 10-14. Sen lisäksi skeittiparkki avataan nyt virallisesti ja avajaisten kunniaksi Jaakko Pesonen on tulossa näyttämään ja opettamaan skeittauksen saloja. Skeittiparkin avajaiset on klo 12-15. Jaakon löytää instagramista nimellä @jaakkoaleksipesonen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: